Ajanvaraus sekä puhelimitse että verkossa

Nettiajanvarauksen kautta voit varata vastaanottoajan työterveyslääkärille, -hoitajalle, -psykologille tai -fysioterapeutille. Huomioithan, että työfysioterapeutin vastaanotolle tullaan vain työterveyslääkärin tai työterveyshoitajan suosituksesta. Pyri ensisijaisesti varamaan aika yrityksesi vastuutyöfysioterapeutille.

Jos et ole koskaan varannut aikaa vastaanotollemme tai sinulla ei ole Internetin käyttömahdollisuutta, soita ajanvaraukseemme, p. (03) 565 64600. Ajanvaraus on avoinna arkisin klo 7:30–17. Kiireellisissä tapauksissa saat numerosta yhteyden myös päivystävään hoitajaan.

Ajan peruminen

Jos sinulle tulee este tai et tarvitsekaan aikaa, pitää vastaanottoaika perua. Ajan peruminen tulee tehdä vuorokautta (24 h) ennen varattua vastaanottoaikaa.

Netissä varatun ajan voi perua netissä varaustunnuksen avulla tai puhelimitse. Puhelimitse varatut ajat pitää perua puhelimitse ajanvarauksen aukioloaikaan tai lähettää peruutus sähköpostiosoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. .

Varaustunnus on lähetetty tekstiviestitse numeroon, jonka olet määritellyt ajanvarauksen yhteydessä. Ajan peruminen tapahtuu nettiajanvarausjärjestelmän sisäänkirjautumissivulla.

Netissä aikaa varattaessa järjestelmä pyytää asiakkaan ilmoittamaan puhelinnumeron. Vahvistettuaan vastaanottoajan asiakas saa varaamalleen ajalle varaustunnuksen, joka näkyy näyttöruudulla ja jonka järjestelmä lähettää myös asiakkaan ilmoittamaan puhelinnumeroon tekstiviestitse. Varaustunnuksen avulla voi perua ajan netissä ajanvarausjärjestelmän kirjautumissivulla vuorokautta ennen vastaanoton ajankohtaa.

Peruutuslinkin löydät oman nimesi yhteydestä kirjauduttuasi ensin palveluun.

Laskutamme käyttämättä jätetyt ja perumattomat ajat varatun ajan mukaan, voimassa olevan hinnaston mukaisesti.

Ryhmätoimintaa koskevissa peruutuksissa tai osallistumisen mahdollisessa keskeyttämisessä, ota välittömästi yhteyttä ryhmän vetäjään. Hänellä on lisätietoa esimerkiksi maksun palauttamisesta ja sen ehdoista.

Lääkärille myös viikonloppuisin

Palvelemme asiakkaitamme myös viikonloppuisin. Viikonloppujen lääkäriajat ovat tarkoitettu vain akuutteja ja kiireellisiä tapauksia varten. Ne ovat varattavissa ainoastaan nettiajanvarauksen kautta.

Videolääkärin vastaanotolle nettiajanvarauksen kautta

Lisätietoa videovastaanotostamme sekä kirjautumislinkin löydät kotisivuiltamme: http://www.tullinkulmantyoterveys.fi/verkkolaakarin_vastaanotto.html

 

 

 

1.7.2017 alkaen laskutamme käyttämättä jätetyt ja perumattomat ajat varatun ajan mukaan, voimassa olevan hinnaston mukaisesti.