Tullinkulman Työterveyden 40-vuotistarkastus

 

Tullinkulman Työterveys viettää tänä vuonna 40-vuotisjuhlavuottaan. Olen toiminut tämän virkeän nelikymppisen johtavana ylilääkärinä vuodesta 2005. Työssäni olen päässyt mukaan kehittämään, toteuttamaan ja seuraamaan pitkän linjan toimijan kasvamista ja kehittymistä nykyiseen muotoonsa.

Aika ajoin voisi olla tarpeellista tehdä terveystarkastuksia ihmisten lisäksi myös yrityksille ja muille toimijoille. Tehdäänpä siis lyhyt, leikkimielinen 40-vuotistarkastus Tullinkulman Työterveydelle:

Tarkastukseen saapuneen pohjakunto on hyvä. Kun kuntoa on rakennettu pitkäjänteisesti ja oikeiden harjoitteiden avulla on peruskunto rakentunut vahvalle pohjalle.
Tullinkulman Työterveyden toiminnan pohjana on alusta asti ollut tiivis yhteistyö asiakkaan kanssa, laadukas ennaltaehkäisevä työterveyshuolto sekä kokonaisvaltainen työterveyspainotteinen sairaanhoitopalvelu. Tälle pohjalle rakennamme myös toimintamme tänä päivänä.

Ikäisekseen vetreä, notkeutta voidaan harjoittelulla parantaa entisestään.
Me Tullinkulman Työterveydessä uskomme, että aina voi kehittyä ja parantaa. Koska työelämä muuttuu, tulee myös työelämäpalveluiden muuttua työelämän tarpeita vastaaviksi. Pyrkimyksenämme on todellinen, asiakkaan tarpeet huomioiva vaikuttavuus, jonka todentamiseksi kehitämme jatkuvasti uusia työtapoja ja -välineitä.

Mielenlaadultaan pirteä ja hyvinvoiva nelikymppinen.
Tullinkulman Työterveydessä työskentelymme on moniammatillista ja jokaisen tekemä työ on arvokasta ja osa kokonaisuutta. Asiakkaamme saavat meiltä samassa paketissa vahvan ammattitaidon, motivaation laadukkaaseen ennakoivaan työelämäpalveluun sekä innokkuutta toimintatapojen ja yhteistyön kehittämiseen.

Näillä eväillä lähdemme juhlavuoteen ja viemään toimintamme jälleen uudelle vuosikymmenelle. Keski-ikäisen elämänviisaudella ja innokkaalla elämänasenteella kehitämme toimintaamme myös tulevien vuosikymmenten tarpeisiin vastaavaksi. Näkyvissä on mielenkiintoisia muutoksia – kuten muutto uusiin, nykyaikaisiin ja helposti saavutettavissa oleviin keskustatiloihin – muutoksia, joita kohti lähdemme innosta puhkuen.

Juhlallisin terveisin,

 

Seppo Nikkari
Johtava ylilääkäri

Seppo Nikkari (työterveyshuollon erikoislääkäri ja dosentti) on vuonna 2000 erikoistunut, pitkän linjan työterveyspalveluiden ammattilainen. Hän on toiminut Tullinkulman Työterveyden johtavana ylilääkärinä vuodesta 2005.