Ajanvaraus

Tullinkulman Työterveyden asiakkaalla on mahdollisuus varata aika sekä netissä että puhelimitse. Ensimmäinen vastaanottoaika pitää varata puhelimitse, koska ajanvarausjärjestelmä ei tunnista uutta asiakasta. Tämän jälkeen ajan voi varata netissä.

Ennen ajanvarausta on hyvä selvittää työnantajalta, mitkä palvelut ja asiantuntijat ovat asiakkaan käytettävissä. Palvelujen laajuus riippuu työnantajan tekemästä työterveyssopimuksesta. Jos asiakas varaa ajan tai valitsee palvelun, joka ei sisälly sopimukseen, joutuu asiakas maksamaan tämän itse.

Nettiajanvaraus 

Järjestelmään kirjaudutaan nimellä ja henkilötunnuksella. Järjestelmä ohjaa ajanvarausta tarjoamalla erilaisia vaihtoehtoja, joista valitaan asiaan tai oireisiin sopivin. Tämän jälkeen järjestelmä tarjoaa aikavaihtoehtoja johonkin toimipisteistämme asiantuntijalle, joka on nimetty yritykselle. Asiakas voi varata tarjotun ajan tai määritellä itselle sopivamman päivän ja kellonajan. Asiakkaan on mahdollista myös vaihtaa vastaanoton toimipistettä tai asiantuntijaa halutessaan. Huomioithan, että työfysioterapeutin tai -psykologin vastaanottoajan voi varata vasta työterveyslääkärin tai -hoitajan arvioinnin jälkeen.

Jos olet uusi asiakas tai jos nettiajanvarauksemme ei tarjoa sinulle tarvitsemaasi, soita ajanvaraukseemme, p. (03) 565 64600. Ajanvaraus on avoinna arkisin klo 7:30–17.

 

Ajan peruminen

Jos sinulle tulee este tai et tarvitsekaan aikaa, pitää vastaanottoaika perua. Ajan peruminen tulee tehdä vuorokautta (24 h) ennen varattua vastaanottoaikaa. 

Netissä varatun ajan voi perua netissä varaustunnuksen avulla tai puhelimitse. Puhelimitse varatut ajat pitää perua puhelimitse ajanvarauksen aukioloaikaan tai lähettää peruutus sähköpostiosoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. .

Varaustunnus on lähetetty tekstiviestitse numeroon, jonka olet määritellyt ajanvarauksen yhteydessä. Ajan peruminen tapahtuu nettiajanvarausjärjestelmän sisäänkirjautumissivulla.

Netissä aikaa varattaessa järjestelmä pyytää asiakkaan ilmoittamaan puhelinnumeron. Vahvistettuaan vastaanottoajan asiakas saa varaamalleen ajalle varaustunnuksen, joka näkyy näyttöruudulla ja jonka järjestelmä lähettää myös asiakkaan ilmoittamaan puhelinnumeroon tekstiviestitse. Varaustunnuksen avulla voi perua ajan netissä ajanvarausjärjestelmän kirjautumissivulla vuorokautta ennen vastaanoton ajankohtaa.

Käyttämättä jätetyistä ja perumattomista ajanvarauksista peritään kiinteä maksu 33,90 € + alv. 1.7.2017 alkaen asiantuntijamme laskuttaa käyntiin varatun ajan voimassa olevan hinnaston mukaan.

 

Lääkärille myös viikonloppuisin

Palvelemme asiakkaitamme myös viikonloppuisin. Viikonloppujen lääkäriajat ovat tarkoitettu vain akuutteja ja kiireellisiä tapauksia varten. Ne ovat varattavissa ainoastaan nettiajanvarauksen kautta.