Laboratoriopalvelut

Laboratoriopalvelumme hoitaa Fimlab Oy, jolla on 50 toimipistettä Pirkanmaalla. Näistä kaksi toimii Tullinkulman Työterveyden yhteydessä, mikä helpottaa asiakkaidemme pääsyä tutkimuksiin.

Lisäksi teemme poliklinikallamme joitain päivystystutkimuksia, joiden tulokset saa heti vastaanottokäynnillä.

Toinen näyttöönottopiste on osoitteessa Hammareninkatu 5 B (2.kerros) ja toinen Taysin toimipisteemme yhteydessä, osoitteessa Biokatu 12, Finn-Medi 5, 3 krs.

Laboratoriotutkimukset, joihin työntekijällä on mahdollisuus päästä, riippuu työnantajan tekemästä sopimuksesta kanssamme. Laboratoriotutkimuksiin päästäkseen työntekijä tarvitsee aina työterveyslääkärimme tai -hoitajan kirjoittaman lähetteen. Ohjeita tutkimuksiin valmistautumisesta löytyy Fimlabin nettisivuilta tai kysymällä asiakasneuvonnasta, p. 03 311 74445 (arkisin klo 8-16).

Hammareninkadun toimipisteessä tutkimuksiin pääsee vuoronumerolla paikan päällä tai netissä tehdyllä ajanvarauksella, Taysin toimipiste toimii ajanvarausperiaatteella. Näytteenoton nettiajanvarausosoite on: https://tullinkulmantyoterveys.mbooking.fi/ajanvaraus

Huomioi, että näytteenotossamme ei oteta seuraavia näytteitä: sieniviljelyjä, prick-testejä, papa-näytteitä tai muita gynekologisia näytteitä, virtsan huumausainetutkimuksia, sokerirasituksia, bakteeriviljelynäytteitä tai pikanäytteitä. Taysin toimipisteessä näiden lisäksi ei ole spirometriatutkimusta.

Jos haluat käydä joissain muussa Fimlabin laboratoriossa, niin ajanvaraus kaikkiin toimipisteisiin löytyy osoitteesta: http://www.fimlab.fi/