Palvelut

Haluamme palvella yritysasiakkaitamme kokonaisvaltaisesti tarjoten lain edellyttämiä työterveyshuoltopalveluita, työterveyspainotteista sairaanhoitoa ja monipuolisia henkilöstön työkykyyn ja hyvinvointiin liittyviä palveluja. Henkilöstön työkykyyn ja työhyvinvointiin kannattaa panostaa, sillä hyvinvoiva henkilöstö kytkeytyy niin parempaan tuottavuuteen kuin positiiviseen yrityskuvaan.

Yrittäjän kanssa tehtävään sopimukseen työterveyspalveluista, voidaan määritellä erilaisia sisältöjä, lakisääteisten palvelujen lisäksi esimerkiksi työterveyspainotteisia sairaanhoitopalveluja. Tutustu paremmin tarjoamiimme palveluihimme ja lue lisää asiasta työterveyspalvelut-osiosta!

Henkilöstön työhyvinvointiin tarjoamme erityyppisiä palveluja, jotka voivat keskittyä esimerkiksi yksilöihin, työyhteisöön tai johdon tukemiseen. Palvelu tai palvelukokonaisuus suunnitellaan yhdessä yritysasiakkaan kanssa, tarpeiden ja toiveiden mukaan. Lue lisää työhyvinvointipalvelu-sivulta.

Työterveys on keskeinen toimija työntekijöiden työkykyä ja mahdollisia kuntoutustarpeita arvioitaessa. Arvioimme, koordinoimme sekä myös järjestämme kuntoutusta. Erityyppisistä malleista lisätietoa löydät kuntoutus-sivulta.

Tarjoamme työntekijöille työhyvinvointiin, työkykyyn ja terveyteen liittyvää ryhmätoimintaa. Pyrimme tarjoamaan erityyppisiä ja eri aihepiireihin liittyviä ryhmiä, jotta jokaisen on mahdollista löytää se itseä kiinnostava ja omaa hyvinvointia hyödyntävä ryhmätoiminta. Tutustu ryhmätoimintatarjontaamme!

ryhmkuva