Työelämän hyvinvointipalvelut

Haluamme aktiivisesti tukea yritysten henkilöstön työhyvinvointia ja edistää työntekijöiden terveyttä. Tavoitteenamme on pyrkiä vähentämään työntekoa haittaavaa psykososiaalista kuormitusta sekä edistää yksittäisten työntekijöiden ja työyhteisöjen työtyytyväisyyttä ja motivaatiota.

Tarjoamme työhyvinvointipalveluja joko kokonaisvaltaisena, juuri kyseiselle yritykselle räätälöitynä pakettina, tai yksittäisinä työhyvinvointia tukevina projekteina ja tilaisuuksina. Palvelu tai palvelukokonaisuus suunnitellaan yhdessä yritysasiakkaan kanssa. Ovatpa yrityksesi esimiehet oman työnsä ja hyvinvointinsa kehittämistä vailla tai onko tarvetta tarttua työyhteisössä oleviin haasteisiin ja kehityskohteisiin, niin meiltä löytyy ajantasaista, moniammatillista asiantuntemusta erilaisten työhyvinvointiin liittyvien osa-alueiden kehittämisestä ja parantamisesta. 

Työhyvinvointipalvelujamme ovat:

  • Työhyvinvointiselvitykset ja konsultointi
  • Johtajuuden ja esimiestyön kehittäminen
  • Työyhteisön ja työn kehittäminen
  • Hyvinvoinnin aktivoimisohjelmat
  • Monipuoliset liikuntaohjelmat

Jos olet kiinnostunut kohentamaan yrityksesi työntekijöiden ja työyhteisöjen hyvinvointia, niin ota yhteyttä työhyvinvointipalvelujemme yhteyshenkilöihimme. He antavat mielellään lisätietoa monipuolisista työhyvinvointipalveluistamme.

Birgitta Ojala, vastuualuepäällikkö, p. 040 800 4573, birgitta.ojala(at)tullinkulma.fi
Mari Koski, asiakkuuspäällikkö, p. 050 514 6081, mari.koski(at)tullinkulma.fi

Tällä hetkellä järjestämme erilaisia työkykyä ja työhyvinvointia parantavia palveluja eri toimipisteittemme tiloissa. Tilanne muuttuu sekä tilojen että palvelujen osalta, kun Kaupin urheilupuistoon rakenteilla oleva Kauppi Sports Center monitoimikeskus valmistuu vuoden 2017 lopussa. Tullinkulman Työterveys aloittaa yhteistoiminnan monitoimikeskuksen kanssa, tilat mahdollistavat esimerkiksi ryhmätoiminnan, hyvinvointi- ja avokuntoutuspalveluiden järjestämisen saman katon alla. Työterveyspalveluiden ohella tulemme tarjoamaan myös itse maksaville henkilöasiakkaille erilaisia palveluita edullisesti.

 Pääset tutustumaan Kauppi Sport Centeriin täältä: http://www.kauppisportscenter.fi/