Työterveyshoitaja Milka-Riikka 

Olen työskennellyt Tullinkulman työterveydessä vuodesta 2005 lähtien. Mielestäni työssä parasta ovat itsenäisyys, asiakkaat, ja se, että töitä saa tehdä omalla persoonalla. Käyn alaan liittyvissä koulutuksissa, mutta otan oppia työhön myös tv:stä, lehdistä, työkavereilta ja elämästä ylipäätään. Olen utelias, tai siskonsa sanoja lainatakseni ”tiedonhaluinen”.

Tullinkulmassa työilmapiiri on oikein hyvä. Työssäni innostun asiakkaista ja siitä, että he lähtevät käynniltä pois tyytyväisinä. Työssä onnistuminen on palkitsevaa. Toisaalta ajattelen, että asiakkaat ovat myös työn suurin haaste, mutta haasteisiin minulla on selkeä kanta: mikäli haasteita ei olisi, työn mielekkyys katoaisi. Jos kaikki olisi itsestään selvää, olisin jo lähtenyt.

Vapaa-ajallani remontoin ja mökkeilen. Parasta on istua paljussa kuoharin ja vihreiden kuulien kanssa. Mikäli saisin päättää mikä hahmo tai eläin olisin, valitsisin kissan. Sellaisen kissan, joka on elänyt vähän paremmissa piireissä. Sellainen, jota on silitelty ja ruokittu hyvin. On mussa vähän kyllä pikkuterrieriäkin.