TYÖTERVEYSPSYKOLOGI, tule meidän tiimiimme!

Haemme kokeneen psykologitiimimme jäseneksi

TYÖTERVEYSPSYKOLOGIA

Työterveyspsykologi toimii työterveyshuollon asiantuntijana moniammatillisessa tiimissä. Työn tavoitteena on edistää työntekijöiden ja työyhteisöjen hyvinvointia sekä ylläpitää työntekijöiden työkykyä. Työterveyspsykologin tehtävänä on mm. psyykkisen kuormituksen ennaltaehkäisy, arviointi ja toimenpide-ehdotusten tekeminen. Työterveyspsykologi tukee esimiehiä ja työyhteisöä sekä antaa neuvontaa ja ohjausta ongelma- ja ristiriitatilanteissa.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys. Edellytämme hakijoilta lisäksi työterveyshuollon pätevöitymiskoulutusta ja/tai työterveyshuollon kokemusta. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja kehittämismyönteisyyttä sekä aikaisempaa kokemusta työyhteisöjen kanssa toimimisesta.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, hyvät vaikutusmahdollisuudet omaan työhön, joustavat työajat ja moniammatillisen tiimin tuen työssäsi. Työskentelet Tullinkulman Työterveyden toimipisteissä Pirkanmaalla, päätoimipisteesi on kuitenkin Tullinkulma ja huhtikuusta 2018 alkaen Ratinan uusi kauppakeskus.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava työterveyspsykologi Harri Lauren, puh. 040 801 2660, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. . Puhelimitse parhaiten tavoitettavissa klo 16 jälkeen.

Hae tehtävään sähköpostitse vapaamuotoisella hakemuksella ja liitä mukaan myös ansioluettelosi. Hakemukset osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. .

Hakuaika päättyy 30.11.2017

Tervetuloa tullinkulmalaiseksi/pirteläiseksi!

***

Tullinkulman Työterveys Oy tarjoaa monipuolisia työterveys- ja työelämäpalveluja Tampereen kaupungille sekä Pirkanmaalla toimiville yrityksille. Yhtiön palveluihin luottaa Tampereen kaupungin lisäksi yli 1800 yritystä ja noin 40 000 henkilöasiakasta. Yhtiössä työskentelee 150 ammattilaista. Tullinkulman Työterveys Oy:n omistaa Tampereen kaupunki sekä Pirkanmaan sairaanhoitopiiri.

Tullinkulman Työterveys muuttaa nimensä 1.1.2018 - Jatkossa olemme Pirte.

Uusi nimi ja logomme kuvastavat yhtiön positiivista vaikutusta asiakkaidemme hyvinvointiin ja edustavat arvojamme: rohkeus, rehtiys, kumppanuus ja vahvuus. Tavoitteemme on jättää iloinen muistijälki.

 

Rokotesuojasi selvitysohje

Rokotusten selvittämiseksi lähetä sähköposti osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. . Kirjoita sähköpostiin nimesi, syntymäaika (ei henkilötunnusta), aiemmat ja nykyinen työnantaja (joiden osalta olet asioinut työterveydessämme), minkä rokotteen osalta haluat meiltä tiedon rokotussuojastasi sekä sähköpostisoite mihin vastaus voidaan lähettää.

Saat vastaukset viimeistään 25.2.2018, jotta voit toimittaa työnantajalle 1.3.2018 mennessä tartuntatautilain 48§ mukaisen selvityksen rokotussuojastasi.

Mikäli olet Tullinkulman Työterveyden asiakas, löydät rokotustietosi myös Omakannasta, http://www.kanta.fi/omakanta

 

 

Tullinkulman Työterveys lopettaa faksin käytön

Tullinkulman Työterveys lopettaa faksipalvelun käytön 17.11. alkaen. Faksin käytössä on ollut ongelmia, joihin ei ole löytynyt ratkaisua ja tästä syystä jatkossa faksin sijasta käytetään tarpeen mukaan salattua sähköpostia.
 
Jatkossa Tullinkulman Työterveyteen tulevat, esimerkiksi henkilötietoja sisältävät, sähköpostit voi lähettää salattuna osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Potilaskertomuspyynnöt voi lähettää osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
 
 
Lisätietoja:  
Yhteyspäällikkö
Anne Jaakonmäki
050 359 2352
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Mallorcan Palmanovan alueella matkaajia sairastunut legionelloosiin

Matkailijoita, jotka ovat oleskelleet Espanjassa Mallorcan saaren Palmanovan alueella 10.10.2017 jälkeen ja sieltä palattua kahden viikon kuluessa saavat kuumetta ja hengitystieoireita (esim. yskää tai hengenahdistusta), kehotetaan hakeutumaan tutkimuksiin ja hoitoon. Yhteydenotto terveydenhuoltoon ei ole tarpeen, jos oireet ovat jo hävinneet.

Mediatiedote: Tullinkulman Työterveydestä tulee Pirte

Tullinkulman Työterveys tunnetaan vuodenvaihteen jälkeen nimellä Pirte. Yritys muuttaa myös päätoimipisteensä Ratinan uuteen kauppakeskukseen.


Tullinkulman Työterveys laajentaa toimintaansa jatkuvasti. Vuoden 2018 alussa avataan uusi Pirte Sportti -toimipiste Tampereelle valmistuvan Kauppi Sport Centerin tiloihin. Pirte tarjoaa palveluitaan Kaupissa muun muassa kaikille avokuntoutus- ja ryhmäasiakkailleen sekä valmennuskeskuksen käyttäjille.

Nokian toimipiste muuttaa samoihin aikoihin aiempaa suurempiin tiloihin Pitkäniemestä Sofia-kylään. Huhtikuussa Pirte-päätoimipiste muuttaa Tullinkulmasta Ratinan uuteen kauppakeskukseen.

Pirte on Tullinkulman Työterveyden uusi markkinointinimi. Samalla yritys saa täysin uudistetun logon, brändin ja koko visuaalisen ilmeen sekä värimaailman. Merkki kuvastaa yhtiön positiivista vaikutusta asiakkaiden hyvinvointiin.

Tullinkulman Työterveys Oy:n omistavat Tampereen kaupunki sekä Pirkanmaan sairaanhoitopiiri.

Lisätietoja:

Pirten logopaketin median ja yhteistyökumppaneiden käyttöön voi ladata tästä.

Tiedote alkuperäisenä: http://mailchi.mp/ffa2bd94b349/lokakuu-1818233?e=

Tullinkulman Työterveys muuttaa nimensä 1.1.2018 – Jatkossa uusi nimemme on Pirte

Pirte on Tullinkulman Työterveyden markkinointinimi, joka tuo mukanaan myös täysin uudistetun logon, brändin ja koko visuaalisen ilmeen ja värimaailman yritykselle.

Merkki kuvastaa yhtiön positiivista vaikutusta asiakkaidemme hyvinvointiin ja edustaa arvojamme: rohkeus, rehtiys, kumppanuus ja vahvuus. Tavoitteemme on jättää iloinen muistijälki.

Aiheesta on julkaistu mediatiedote: http://mailchi.mp/ffa2bd94b349/lokakuu-1818233?e=

Lisätietoja antavat
Viestintäpäällikkö Anne Valtanen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. , 040 139 2586 tai 0400 621382
Markkinointi- ja viestintäassistentti Veera Kirjavainen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. , 040 158 2381

 Pirte logo svg

             

 

Sivu 1 / 9