Lehdistötiedote: Eija Railanmaa Tullinkulman Työterveys Oy:n vt. toimitusjohtajaksi

1.9.2015 Tampere

 

Tullinkulman Työterveys Oy:n hallitus on nimittänyt TTM Eija Railanmaan vt. toimitusjohtajaksi 1.9.2015 alkaen. Hän jatkaa toistaiseksi myös Tullinkulman Työterveys liikelaitoksen toimitusjohtajana, jossa tehtävässä hän on työskennellyt vuodesta 2007 lähtien.

Tullinkulman Työterveys liikelaitoksen toiminta siirtyy Tullinkulman Työterveys Oy:öön suunnitelman mukaan 1.11.2015 ja liikelaitoksen toiminta päättyy.

Parhaillaan valmistellaan myös Pirkanmaan sairaanhoitopiirin työterveyshuollon siirtymistä osaksi Tullinkulman Työterveys Oy:tä 1.1.2016 alkaen.

 

Lisätietoja:

Rikard Bjurström, Tullinkulman Työterveys Oy:n hallituksen pj, Puhelin 040 5200 963, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Eija Railanmaa, Toimitusjohtaja, Tullinkulman Työterveys Liikelaitos, Puhelin 0400 576 164, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Tampereen kaupungin tiedotteet aiheesta:

  • http://www.tampere.fi/hallintojatalous/ajankohtaista/BNZsVxTIa.html
  • http://www.tampere.fi/tampereinfo/viestinta/tiedotteet/2015/Mcx0e94vs.html

Tullinkulman Työterveyden lehdistötiedote yhtiöittämisestä:

  • http://www.tullinkulmantyoterveys.fi/uutiset/120-lehdistötiedote-tullinkulman-työterveys-liikelaitos-osakeyhtiöksi.html

Linkkejä:

 

Tullinkulman Työterveys Oy on Tampereen kaupungin omistama yhtiö, joka tarjoaa monipuolisia työterveys- ja työelämäpalveluja Tampereen kaupungille sekä Pirkanmaalla toimiville yrityksille. Tullinkulman Työterveyden palveluihin luottaa Tampereen kaupungin lisäksi yli 1000 yritystä ja noin 32 000 henkilöasiakasta. Liikelaitoksessa työskentelee 125 ammattilaista. Tänä vuonna Tullinkulman Työterveys viettää 40-vuotisjuhlavuottaan. Juhlavuoden teemana on Hyvinvoivia työyhteisöjä.

LEHDISTÖTIEDOTE