Liikuntaklinikka käynnistyy lokakuussa

Aloitamme 26. lokakuuta 

Lokakuussa käynnistyy paljon kiinnostusta herättänyt Liikuntavastaavien koulutus, jonka tavoitteena on lisätä liikuntavastaavana toimivan henkilön mahdollisuuksia edistää oman työpaikan henkilöstöliikuntaa ja työhyvinvointia. Kurssin aikana koulutettavat suunnittelevat ja toteuttavat liikuntatapahtumia omalla työpaikallaan. Koulutuksessamme työterveyden asiantuntijat ja intohimoiset työhyvinvoinnin edistäjät kohtaavat. Kurssimme antaa erinomaiset valmiudet liikunnan edistämiseen työyhteisössä.

Liikuntavastaavien tehtävänä on auttaa ehkäisemään työskentelystä johtuvia sairauksia ja vammoja työyhteisössään, edistää työntekijöiden fyysistä aktiivisuutta sekä lisätä erityisesti terveytensä tai hyvinvointinsa kannalta liian vähän liikkuvien liikuntaa.

Kurssin sisältö  

Ensimmäiseen kurssiimme sisältyy kolme neljän tunnin lähikertaa, joissa perehdymme työhyvinvoinnin moniin osa-alueisiin sekä liikuntavastaavan rooliin.

Tapaamisemme ovat:
keskiviikko 26.10. kello 12-16
keskiviikko 23.11. kello 12-16
keskiviikko 25.1.2017 kello 12-16

Koulutuspäivien välissä liikuntavastaavat työskentelevät interaktiivisessa Moodle-oppimisympäristössä, jonka tavoitteena on luoda toimiva viestintäverkosto osallistujien ja ohjaajien välille. Koulutus mahdollistaa tehokkaan tietojen vaihdon ja laajan yhteistyöverkoston rakentumisen, joka parhaimmillaan motivoi osallistujia suoriutumaan tehtävistään paremmin.

Kurssin hinta 

Koulutuksen kokonaiskustannus yritykselle on 480€ + alv.

Liikuntaklinikan koulutukseen on kuitenkin mahdollista hakea Kunnossa kaiken ikää -koulutustukea, joka korvaa 50 % Liikuntaklinikan koulutustilaisuuksiin osallistumisesta. KKI-tukea voi hakea täältä: http://www.kkiohjelma.fi/hanketuki/kki-koulutustuki

Jokainen koulutukseen osallistuva on itse vastuussa tuen hakemisesta. Lisäksi osallistumisesta koulutukseen on sovittava yhdessä työyhteisön kanssa.

Ilmoittautumisohjeet 

Ilmoittaudu 5.10. mennessä! Kustakin yrityksestä voi ilmoittautua yhdestä kahteen henkilöä. Kurssille mahtuu yhteensä noin 20 henkilöä. Varaa siis paikkasi mahdollisimman pian! Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
Ilmoittautumislomake on verkossa (Google). Voit täyttää sen ko. palvelussa tai tulostaa ja postittaa sen osoitteella Tullinkulman Työterveys Oy, Birgitta Ojala, Hammareninkatu 5 B, 33100 Tampere. Vapaamuotoinen ilmoittautuminenkin käy, kunhan lomakkeemme tiedot ovat mukana. Ilmoittautumislomake: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScQLBqDjW1i8ydPHoib10WVOlCQeeeWWNqWUJZuwXaQBM8LEQ/viewform


Mikäli kiinnostuit ja haluat lisätietoja liikuntaklinikasta ja tämän käytännöistä, ota yhteyttä Tullinkulman Työterveyden vastuualuepäällikkö Birgitta Ojalaan, joka koordinoi koulutusta. p. 040 800 4573, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. .