Tullinkulman Työterveydelle on myönnetty Yhteiskunnallinen yritys -merkki

Tullinkulman Työterveydelle on myönnetty Yhteiskunnallinen yritys -merkki jo olemassa olleen Avainlippu-tunnuksen lisäksi. Yhteiskunnallinen yritys -merkin voi saada yritys, jonka liiketoiminnalla on yhteiskunnallinen ja yhteiskunnallisen hyvän vaikutus ympäristöönsä. Tullinkulman Työterveys käyttää suurimman osan voitostaan yhteiskunnallisten haasteiden ratkaisemiseen. Yhteiskunnallinen yritys on myös liiketoiminnaltaan avoin.

Suomalaisen Työn Liitto myönsi Tullinkulman Työterveydelle Yhteiskunnallinen yritys -merkin osoituksena yrityksen monipuolisista työterveys- ja työelämäpalveluista, joita yritys tuottaa Tampereen kaupungille, Pirkanmaan sairaanhoitopiirille ja monille yrityksille sekä yhteisöille. Lisäksi Tullinkulman työterveys kouluttaa erikoistuvia työterveyslääkäreitä ja järjestää monipuolisia koulutuksia, joiden tarkoituksena on parantaa työhyvinvointia sekä työntekijöiden työkykyä ja jaksamista työpaikoilla.

''Haimme merkkiä, koska koemme yhteiskunnallisen vastuun tärkeäksi osaksi toimintamme. Yhteiskuntavastuullisen toiminnan arvot ovat meille tärkeitä ja haluamme tuoda ne osaltamme näkyviksi. Haluamme myös olla mukana edistämässä suomalaisen työn arvostusta ja menestystä sekä toimia kestävän hyvinvoinnin rakentajana'', kertoo Tullinkulman Työterveyden toimitusjohtaja Eija Railanmaa.
''Toimintamme tuloksesta yli puolet kanavoituu yhteiskunnalliseen hyvään eli toimintamme kehittämiseen edelleen sekä kaikille tamperelaisille ja Pirkanmaan sairaanhoitopiirin asiakkaille. Merkin avulla pystymme entistä paremmin viestimään yhteiskunnallisia tavoitteitamme ja lisäämään tunnettuuttamme. Olemme erittäin tyytyväisiä, että täytimme merkin tiukat kriteerit'', kertoo Railanmaa.

Tullinkulman Työterveys tähtää yksilöiden hyvään elämänlaatuun ja pitkään työuraan sekä työyhteisöjen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Lue Suomalaisen Työn Liiton tiedote kokonaisuudessaan täältä:
http://www.epressi.com/tiedotteet/mainonta/suomalaisen-tyon-liitto-on-myontanyt-tullinkulman-tyoterveydelle-yhteiskunnallinen-yritys-merkin.html